GRUP DE P4 DE FILLETS I FILLETES DE S'ESCOLA DR COMAS D'ALAIOR

diumenge, 29 d’abril de 2012

FEIM CRESPELLINES AMB SA MAMÀ D'EN DAVID

AHIR VA VENIR SA MAMÀ D'EN DAVID A FER CRESPELLINES. VAM FER-NE 4 PALANGRANES!!! A ESCOLA EN VAM PODER TASTAR UNA PER HOM I ENS EN VAM PODER ENDUR DUES A CASA!! VAN SORTIR BONÍSSIMES! ELS INGREDIENTS QUE ES NECESSITEN PER FER-LES SÓN: - FARINA - SUCRE - OLI - UN POQUET D'AIGUA - INFUSIÓ D'ANÍS feim crespellines! on PhotoPeach

dijous, 26 d’abril de 2012

s' àvia de n'Aleix ens explica un conte

AVUI S'ÀVIA DE N'ALEIX HA VINGUT A SA CLASSE A EXPLICAR-NOS UN CONTE. TOTHOM L'HA ESCOLTAT AMB MOLTA ATENCIÓ PERQUÈ NINGÚ NO L'HAVIA SENTIT MAI. HA ESTAT UN CONTE MOLT POLIT!! s'àvia de n'Aleix ens explica un conte on PhotoPeach

dimarts, 24 d’abril de 2012

DIA DE SANT JORDI

PER CELEBRAR EL DIA DE SANT JORDI, ALGUNS ALUMNES DE L'IES JOSEP MIQUEL GUÀRDIA ENS HAN VINGUT A REPRESENTAR TRES CONTES. EL PRIMER, HA ESTAT PETER PAN; L'HAN REPRESENTAT A L'ESCENARI DEL MENJADOR DE L'ESCOLA. DESPRÉS HEM ANAT A L'AULA NÚMERO 1 I ALLÀ HI HAVIA PREPARAT UN TEATRE DE TITELLES ON HEM ESCOLTAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI I EL CONTE DELS TRES PORQUETS. HO HAN FET MOLT BÉ I A NOLTROS ENS HA AGRADAT MOLT!

dimarts, 17 d’abril de 2012

COMPARTIM BIBLIOTECA

PREST S'ATRACA SANT JORDI I AMB ELL, LA CELEBRACIÓ DEL DIA DEL LLIBRE. PER AÇÒ, S'ESCOLA HA TRANSFORMAT S'AULA DE MÚSICA EN UNA BIBLIOTECA TEMPORAL ON ANAM A VEURE ELS NOSTRES LLIBRES I ELS DELS ALTRES ALUMNES. COMPARTIM L'ESPAI AMB ELS GRUPS DE PRIMÀRIA I APROFITAM PERQUÈ ELS MÉS GROSSOS ENS EXPLIQUIN ELS LLIBRES QUE TENEN LLETRA LLIGADA O AQUELLS QUE TENEN MOOOLTES LLETRES!


ABANS DE PASQUA

BON DIA A TOTHOM!
AVUI ENS RETROBAM DESPRÉS DE LES VACANCES DE PASQUA, QUINA IL·LUSIÓ! LLÀSTIMA QUE FACI FRED DESPRÉS D'AQUESTS DIES TAN POLITS QUE HEM TINGUT.
ABANS DE PASQUA VAM FER UN PARELL D'ACTIVITATS QUE NO VAIG PENSAR A EXPLICAR.
LA PRIMERA ÉS QUE VAM ANAR AL TEATRE PRINCIPAL A VEURE UN CONCERT. VA ESTAR MOLT BÉ I FINS I TOT N'AYLA VA SORTIR A L'ESCENARI!!!! HO VA FER MOOOOLT BÉ!!!

ELS DIES ABANS DE LES VACANCES DE PASQUA VAM REGAR L'ARBRE MÉS GRAN DE L'ESCOLA AMB AIGUA I SUCRE I...VAN SORTIR UNS CARAMELS BEN LLARGUETS I BEN BONS!
AÇÒ SÍ, M'HAUREU DE PERDONAR PERQUÈ NO TENC CAP FOTO! SA VERITAT ÉS QUE AMB ES GAVELL TANT DEL TEATRE COM DEL CARAMEL·LER NO VAIG PENSAR A AGAFAR SA CÀMERA DE FOTOS. UPS!